Category Plinski roštilji

Odaberite pravi plinski roštilj

October 15, 2015 KuhanjePlinski roštiljiRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Zamislite, da imate tako fantastičnu vanjsku kuhinju, da je u njoj čak i sudoper, a napravljena je iz najkvalitetnijih materiala.

Takav zaista odličan roštilj može imat i poklopac sa staklom, da možete vidjeti pečenje.  Ovako izuzetno snažni roštilji imaju veoma snažne plamenice ali ipak sprječavaju zapaljenje hrane.

Na ovakvim kvalitetnim roštiljima ploče i druge površine ne mogu zahrđati jer su napravljene iz najboljih materiala. Jamstvo za takve izvrsne produkte je čak par godina, a izvedba brza i modularna.

Read More

Roštilj na plin

October 15, 2015 Plinski roštiljiRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Roštilji na plin imaju mnogo prednosti u odnosu na klasične roštilje na drva i električne roštilje, ali usprkos tome nisu čest odabir prilikom kupovine. Glavna prednost roštilja na plin je u jednostavnosti korištenja. Nema dugotrajne pripreme prije samog pečenja kao što je slučaj kod roštilja na drva gdje moramo čekati da se drva razgore pa tek onda krenuti s pečenjem. A također, nema niti dugotrajnog čekanja da se roštilj zagrije kao u slučaju da posjedujemo električni roštilj. No, unatoč tome, visoka cijena još uvijek dosta kupaca odbija od roštilja na plin.

Super izgled vanjske kuhinje sa roštiljom.

 

Read More