Category Kuhanje

Električni roštilj je odličan izbor za brzu pripremu hrane

April 15, 2016 KuhanjeRoštilji  No comments

Električni roštilj je tip roštilja koji odabiru oni koji žele brzo pripremiti hranu na roštilju. Za razliku od roštilja na ugljen, gdje je potrebno prvo pripremiti, drva i ugljen pa onda pričekati da se to razgori, ovdje toga nema. Dovoljno je upaliti električni roštilj, pričekati svega par minuta da se ugrije i može se početi s pečenjem.

Read More

Prednosti kuhanja na otvorenom

February 23, 2016 KuhanjeVanjske kuhinje  No comments

Na prvi pogled, otvorena kuhinja možda zvuči suvišno; uostalom, već je imate unutra. Vanjska kuhinja zapravo može biti nevjerojatno korisna, kao i ugodna za kreativno kuhanje, zabavljanje gostiju, i još mnogo toga.

Kuhanje ne mora biti obaveza

Ako uživate u kuhanju na otvorenom i zabavi dok to radite, trebali biste razmotriti mogućnost postavljanja ovakve kuhinje. Bilo da samo želite provesti više vremena na otvorenom ili zabaviti prijatelje i obitelj, izgradnja otvorene kuhinje je sjajan način za unapređenje Vašeg iskustva u spoljašnjim uslovima. Vanjske kuhinje nude mnoge neposredne prednosti u odnosu na konvencionalno unutarnje kuhanje. Prva prednost koja dolazi na pamet je da su gosti i obitelj lakše uključeni u proces kuhanja i proizvodnje obroka...

Read More

Odaberite pravi plinski roštilj

October 15, 2015 KuhanjePlinski roštiljiRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Zamislite, da imate tako fantastičnu vanjsku kuhinju, da je u njoj čak i sudoper, a napravljena je iz najkvalitetnijih materiala.

Takav zaista odličan roštilj može imat i poklopac sa staklom, da možete vidjeti pečenje.  Ovako izuzetno snažni roštilji imaju veoma snažne plamenice ali ipak sprječavaju zapaljenje hrane.

Na ovakvim kvalitetnim roštiljima ploče i druge površine ne mogu zahrđati jer su napravljene iz najboljih materiala. Jamstvo za takve izvrsne produkte je čak par godina, a izvedba brza i modularna.

Read More

Pazite na ove stvari, kad upotrebljavate roštilj na ugljen

October 15, 2015 KuhanjeRoštiljiRoštilji na ugljenVanjske kuhinje  No comments

Neke stvari u životu radimo vrlo jednostavno – svi znamo na primjer, kako je najbolje ispeći jaja, pa pored toga vjerojatno svi znamo, kako se iskuha dobra kava, ali sada dolazi pitanje, kako se kvalitetno i ukusno ispeče meso?

Odlično ispečeno meso na roštilju

Načina naravno ima mnogo – jedan je na primjer, da ga stavite u kakvu tavicu na nekoliko ulja i popečete, pored toga je ovdje i vaša domaća pećnica, u koju možete staviti meso i pustiti ga, da prođe neko vrijeme i na stol vam dolazi ukusno jelo – ali sada nas zanima, dali je to stvarno sve, što znate i što možete napraviti za sebe i za svoje ukuse? Nije, jedan od jako dobrih načina, gdje možete ispeći meso na najbolji način je roštilj na ugljen – poseban ukus, poseban izgled i kvaliteta, to je to, što mnogi žele, vole i obožavaju!

Znač...

Read More

Pivo i meso uz vrtni roštilj

October 15, 2015 KuhanjeRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Buharska kuhinja - ražnjiči iz mesa i povrča

Ustajete u ponedjeljak, odlazite na posao, isto utorkom, srijedom i tako dalje do petka. Dolazi vikend, vrijeme je za relaksaciju, druženje, vrijeme je za razgovor sa prijateljima. Ako živite u nekom stanu, možete se skupiti kod vas, sjesti za stol i popričati, ako pak živite u nekoj velikoj kući sve skupa može izgledati puno drugačije – terasa, na njoj stol, uz njega negdje u kutu vrtni roštilj i naravno dobra hrana, te pivo, bez kojeg se ne može!

Odlicno pečenje u vanjskoj kuhinji.

Takva druženja mogu biti stvarno dobra – možete pričati dugo u noć, ako vam naravno susjedi to dozvole, možete slušati muziku, ako vam naravno susjedi to dozvole, i pored svega toga, možete jako dobro jesti i piti, ako imate što ispeći – a to sigurno imate!

Read More