Category Vanjske kuhinje

Prednosti kuhanja na otvorenom

February 23, 2016 KuhanjeVanjske kuhinje  No comments

Na prvi pogled, otvorena kuhinja možda zvuči suvišno; uostalom, već je imate unutra. Vanjska kuhinja zapravo može biti nevjerojatno korisna, kao i ugodna za kreativno kuhanje, zabavljanje gostiju, i još mnogo toga.

Kuhanje ne mora biti obaveza

Ako uživate u kuhanju na otvorenom i zabavi dok to radite, trebali biste razmotriti mogućnost postavljanja ovakve kuhinje. Bilo da samo želite provesti više vremena na otvorenom ili zabaviti prijatelje i obitelj, izgradnja otvorene kuhinje je sjajan način za unapređenje Vašeg iskustva u spoljašnjim uslovima. Vanjske kuhinje nude mnoge neposredne prednosti u odnosu na konvencionalno unutarnje kuhanje. Prva prednost koja dolazi na pamet je da su gosti i obitelj lakše uključeni u proces kuhanja i proizvodnje obroka...

Read More

Odaberite pravi plinski roštilj

October 15, 2015 KuhanjePlinski roštiljiRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Zamislite, da imate tako fantastičnu vanjsku kuhinju, da je u njoj čak i sudoper, a napravljena je iz najkvalitetnijih materiala.

Takav zaista odličan roštilj može imat i poklopac sa staklom, da možete vidjeti pečenje.  Ovako izuzetno snažni roštilji imaju veoma snažne plamenice ali ipak sprječavaju zapaljenje hrane.

Na ovakvim kvalitetnim roštiljima ploče i druge površine ne mogu zahrđati jer su napravljene iz najboljih materiala. Jamstvo za takve izvrsne produkte je čak par godina, a izvedba brza i modularna.

Read More

Pazite na ove stvari, kad upotrebljavate roštilj na ugljen

October 15, 2015 KuhanjeRoštiljiRoštilji na ugljenVanjske kuhinje  No comments

Neke stvari u životu radimo vrlo jednostavno – svi znamo na primjer, kako je najbolje ispeći jaja, pa pored toga vjerojatno svi znamo, kako se iskuha dobra kava, ali sada dolazi pitanje, kako se kvalitetno i ukusno ispeče meso?

Odlično ispečeno meso na roštilju

Načina naravno ima mnogo – jedan je na primjer, da ga stavite u kakvu tavicu na nekoliko ulja i popečete, pored toga je ovdje i vaša domaća pećnica, u koju možete staviti meso i pustiti ga, da prođe neko vrijeme i na stol vam dolazi ukusno jelo – ali sada nas zanima, dali je to stvarno sve, što znate i što možete napraviti za sebe i za svoje ukuse? Nije, jedan od jako dobrih načina, gdje možete ispeći meso na najbolji način je roštilj na ugljen – poseban ukus, poseban izgled i kvaliteta, to je to, što mnogi žele, vole i obožavaju!

Znač...

Read More

Roštilj na plin

October 15, 2015 Plinski roštiljiRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Roštilji na plin imaju mnogo prednosti u odnosu na klasične roštilje na drva i električne roštilje, ali usprkos tome nisu čest odabir prilikom kupovine. Glavna prednost roštilja na plin je u jednostavnosti korištenja. Nema dugotrajne pripreme prije samog pečenja kao što je slučaj kod roštilja na drva gdje moramo čekati da se drva razgore pa tek onda krenuti s pečenjem. A također, nema niti dugotrajnog čekanja da se roštilj zagrije kao u slučaju da posjedujemo električni roštilj. No, unatoč tome, visoka cijena još uvijek dosta kupaca odbija od roštilja na plin.

Super izgled vanjske kuhinje sa roštiljom.

 

Read More

Pivo i meso uz vrtni roštilj

October 15, 2015 KuhanjeRoštiljiVanjske kuhinje  No comments

Buharska kuhinja - ražnjiči iz mesa i povrča

Ustajete u ponedjeljak, odlazite na posao, isto utorkom, srijedom i tako dalje do petka. Dolazi vikend, vrijeme je za relaksaciju, druženje, vrijeme je za razgovor sa prijateljima. Ako živite u nekom stanu, možete se skupiti kod vas, sjesti za stol i popričati, ako pak živite u nekoj velikoj kući sve skupa može izgledati puno drugačije – terasa, na njoj stol, uz njega negdje u kutu vrtni roštilj i naravno dobra hrana, te pivo, bez kojeg se ne može!

Odlicno pečenje u vanjskoj kuhinji.

Takva druženja mogu biti stvarno dobra – možete pričati dugo u noć, ako vam naravno susjedi to dozvole, možete slušati muziku, ako vam naravno susjedi to dozvole, i pored svega toga, možete jako dobro jesti i piti, ako imate što ispeći – a to sigurno imate!

Read More